WERKPLAATS WALTER STELT VOOR / Dinsdag 09.07.2019 / 17u50-01u00 / Garden Stage

De deuren openen deze festivaldag om 15u30.
Werkplaats Walter stelt voor: 17u50, 19u50, 21u50, 00u00

Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag. Dit is een zittend concert met verschillende categorieën (categorie A+, A, B & C). Meer info over de categorieën kan u hier vinden.

Facebook
Twitter
WhatsApp

“Er zijn weinig initiatieven die expliciet gericht zijn op avant-garde of experimentele kunst en muziek”, weet Teun Verbruggen. Met Werkplaats Walter in Anderlecht wil de Belgische jazzdrummer daar verandering in brengen, en vooral “een plek creëren waar gelijkgezinde zielen elkaar ontmoeten en samen werken, met een duidelijk fundament in de wijk.” Het resultaat daarvan is niet alleen te zien (en horen) in Brussel, maar deze zomer ook op Gent Jazz Festival. Op de dag dat John Zorn met zijn Bagatelles op het hoofdpodium neerstrijkt, palmt Werkplaats Walter er de Garden Stage in met vier verschillende formaties die improvisatie in het hart dragen.

Tegelijk worden op het festivalterrein een aantal wanden opgetrokken waarop kunstenaars van Werkplaats Walter aan de slag gaan, en er komt een mobiel tentoonstellingsplatform met de verschillende praktijken van de werkplaats op microschaal.

BLIJF OP DE HOOGTE! SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF 

Jazz en Muziek vzw

Sint-Jacobsnieuwstraat 50

9000 Gent

info@jazz.be

#gentjazz