VACATURE: ZAKELIJK COÖRDINATOR

VACATURE: ZAKELIJK COÖRDINATOR

Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van Jazz en Muziek. vzw, de organisator van Gent Jazz Festival en Jazz Middelheim. Je werkt samen met een kernteam van hoog professionele en enthousiaste medewerkers. Je focus ligt op het verder uitbouwen en ondersteunen van een performante organisatie rond de dagelijkse operationele werking, de administratie, It en financieel beheer. Je zorgt op die terreinen voor gestroomlijnde processen en de nodige innovatie. Een “project gerichte” organisatie werking rond onze festivals en events is hierbij de aanpak en gericht op een sterke klantenbinding en -beleving.

ALS ZAKELIJK COÖRDINATOR:

– zorg je, samen met het team en de artistieke leiding en de Raad van Bestuur, voor de vertaling  van de Missie en Visie  naar een  strategisch beleid, met duidelijke doelstellingen, prioriteiten en resultaten.
– geef je vorm aan een sterk commercieel partner beleid, een up-to-date marketingstrategie en professioneel klantenrelatiebeheer.
– leg en onderhoud je externe contacten in functie van netwerking, vrijwilligerswerking, vertegenwoordiging, samenwerking, financiering en subsidiëring.
– stuur je direct de ondersteunende medewerkers aan (administratie, programmatie, productie, communicatie) en engageer je flexibele extra kracht in de festivaldrukte.
– sta je in voor een efficiënte operationele werking door het uitrollen van goede tools naar interne samenwerking, salesopvolging, rapportering , timing en projectbeheer.
– ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een correcte  personeelsadministratie en motiverend HR-beleid gericht op autonomie en groei van je medewerkers.

 PROFIEL:

– Je hebt voldoende  ervaring en kennis van  een verantwoordelijke of leidinggevende functie binnen de profit of non-profit of culturele sector.
– Je hebt een hands-on mentaliteit en staat voor een heldere no—nonsense aanpak.                                                          – Je hebt een kritische open houding en zoekt permanent naar verbeteringen.                                                                  
– Je bent door gebruik en ervaring bekend met administratief en financieel beheer en het voeren van een analytische boekhouding. Vanuit het beheer weet je te werken met duidelijke KPI’s die de operationele beslissingen en hun financiële impact sturen.
– Je kan functioneren als een projectleider.  
– Je denkt strategisch en beleidsmatig mee over de toekomst van de organisatie en hebt een goede voeling met de eigenheid  en setting van een cultureel gedreven omgeving.
– Je stijl van leiding geven is gericht op  waardering, ondersteuning, groei en resultaatgerichtheid.                                 – Kennis van de praktische en juridische aspecten van een vzw en de subsidiemogelijkheden bij de overheid en alternatieve financiering is een pluspunt.
– Je hebt affiniteit met de culturele sector, de muziek en event wereld en getuigt van een grote maatschappelijke betrokkenheid.

AANBOD:

– Een boeiende leidinggevende functie in een organisatie die staat voor sterke realisaties bij een groot publiek.            – Een functie in directe relatie met de Executive Director, en de Raad van Bestuur.
– Grote autonomie, eindverantwoordelijkheid en flexibiliteit in je jobinvulling.
– Een mooi salarispakket en aanvullende voorwaarden.

SOLLICITEREN:

Stuur voor 31 oktober je cv en motivatiebrief ,waarin je een eerste visie  rond je aanpak schetst. De procedure wordt in alle discretie extern begeleid in opdracht van JAZZ en MUZIEK , stuur dan ook je mail naar rafvandenbussche@hotmail.com

GESCHIEDENIS

TICKETS

NIEUWS

PRAKTISCH

VOORWAARDEN

PERS

PARTNERS

DISCLAIMER

PRIVACY

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE! SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF 

Jazz en Muziek vzw

Sint-Jacobsnieuwstraat 50

9000 Gent

info@jazz.be


Facebook


Twitter


Instagram


Youtube


Spotify

#gentjazz