UMM / Zondag 07.07.2019 / 16u50-17u25 / Garden Stage

De deuren openen deze festivaldag om 12u30.
UMM: 16u50

Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag. Dit is een zittend concert met verschillende categorieën (A+, A, B & C). Meer info over de categorieën kan u hier vinden. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

Lise Daelemans (synth, vocals) – Roos Denayer (piano, synth, vocals) – Jonas Everaert (guitar, synths) – Hanne Vandekerckhove (bass, vocals) – Brent Buckler (drums)

Het Conservatorium van de HoGent barst van het talent, en het zou onnozel zijn om te wachten tot dat allemaal officieel een diploma op zak heeft, alvorens het in eigen hof – de Bijlokesite huisvest ook het Conservatorium – een concert te laten spelen. Tussen het geweld op het hoofdpodium door, spelen Suura, Raman. en UMM daarom op 7 juli elk een dik halfuur op de Garden Stage.

Die laatste band heeft er overigens net een succesvolle crowdfunding opzitten om zijn delicieuze debuutplaat The Good Side te financieren – nu op een streamingplatform in de buurt van uw laptop of smartphone – en hij werd reeds door Poppunt Magazine geprezen voor zijn “experimenteel afgekruide pop, welgemikte grooves, intrigerende songstructuren en zijdezacht mysterieuze vocals”. Al overtuigd?

BLIJF OP DE HOOGTE! SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF 

Jazz en Muziek vzw

Sint-Jacobsnieuwstraat 50

9000 Gent

info@jazz.be

#gentjazz