Beleef Gent Jazz als VIP

10 redenen om VIP-tickets te kopen voor Gent Jazz
(zeven goede en drie voor de vorm)

  1. Jazz is hot. En het toeval wil: uw bedrijf ook!
  2. Jazz interesseert u in feite langs geen kanten, maar u hebt deze zomer wél goesting in een popicoon als Van Morrison, een pianovirtuoos als Nils Frahm of toonaangevend hiphopgeweld als Kate Tempest.
  3. U staat op en gaat slapen met jazz, en u bent ervan overtuigd dat het Jazz at Lincoln Center Orchestra with Wynton Marsalis missen gelijk staat aan zeven jaar slechte seks.
  4. Er staat een open bar te uwer beschikking om “ja, santé!” tegen te zeggen. Gevorderden kunnen daar desgewenst “mijn ratse” aan toevoegen, al valt dat na de vijfde gin-tonic niet meer aan te raden.
  5. Tussen de optredens op het hoofdpodium door wordt u getrakteerd op een driegangenmenu dat dermate om van te watertanden is dat we deze zomer een kwart meer servietten voorzien. Beloofd!
  6. Vanzelfsprekend kan u rekenen op de allerbeste concertplaatsen om de concertverslaggever of influencer in u op zijn wenken te bedienen. Hashtag: GentJazz
  7. Als jazzfestival zetten we al bijna drie decennia in op gelijkheid, inclusiviteit, diversiteit, innovatie én duurzaamheid. En met uw steun willen we dat graag nog mínstens drie decennia blijven doen. Hashtag: tzalwelweetwel
  8. Gent Jazz is zopas voor het vijfde jaar op rij verkozen tot het gezelligste zomerfestival van het land door de Belgische Federatie van Gezellige Zomerfestivals en Professionele Oelewappers. U kan dus ook altijd komen voor de sfeer.
  9. Het is haast alsof er weerkanonnen mee gemoeid zijn, maar het is werkelijk altijd schoon weer op Gent Jazz. Ja, altijd! (Nee, u krijgt uw geld niet terug, als er dan toch eens één druppel zou vallen.)
  10. Tomorrowland is ook dit jaar weer hopeloos uitverkocht.