VIP Tickets

7,5 redelijk goede redenen om VIP-tickets voor Gent Jazz Festival te kopen

  1. U kent geen k£@*€n van jazz, maar u hebt horen waaien dat jazz weer ‘hip en cool’ is. Zoals uw bedrijf uiteraard.
  2. U kent geen k£@*€n van jazz, en het interesseert u ook geen $@#? Geen erg: Gent Jazz Festival is al vier jaar op rij verkozen tot het gezelligste zomerfestival van het land door de Belgische Federatie van Gezellige Zomerfestivals en Professionele Oelewappers. U kan dus ook gewoon komen voor de lichtjes (en om naar Gregory Porter, Joan Baez en Jamie Cullum te luisteren).
  3. U kent alles van jazz en u wil bij uw professionele contacten stoefen met uw parate kennis tijdens optredens van John Zorn, Fred Hersch en Diana Krall. (Op eenvoudig verzoek kunnen we voor u ook een spiekbriefje vol interessante jazzweetjes maken.)
  4. Het is altijd goed weer op Gent Jazz Festival. Ja, altijd! Of hebt u in Het Journaal al ooit Gent Jazz-gangers door de modder zien glijden? Nee? Awel, voilà!
  5. Gent Jazz Festival zet al sinds – ongevéér – de vorige ijstijd in op duurzaamheid, met herbruikbare bekers, groentechefs en korte keten à gogo.
  6. Ook à gogo: de delicieuze hapjes en al dan niet gezonde drankjes op het ook alweer haast crimineel gezellige VIP-terras. (Voor big spenders is er bovendien een exclusief Shirley Bassey-lusthof met nóg betere wijnen.)
  7. In zoverre dat niet zonneklaar is, kan u daarnaast eveneens rekenen op de beste concertplaatsen en een – toch zeker van onze kant – goed humeur.
  8. Tomorrowland is uitverkocht.

Vraag hier uw hospitality arrangement aan