Sting, Van Morrison en Ibrahim Maalouf komen in 2021 ‘terug’ naar Gent Jazz! Maar wat nu met jouw vouchers/tegoedbonnen? En hoe zit het met de andere festivaldagen/headliners? Een overzichtelijk overzicht!

De mensen die een ticket kochten voor Gent Jazz 2020 en wiens headliner nu opnieuw wordt aangekondigd ontvangen een mail. Dat gaat over de mensen die een ticket hadden voor:

Ibrahim Maalouf
Van Morrison

Sting

 1. Ik had tickets voor Sting, Van Morrison of Ibrahim Maalouf, en ik wil die volgende zomer nog altijd graag aan het werk zien.
 • Vooreerst: goede keuze!
 • Ga naar https://gentjazz2021-presale.tickoweb.be/ en vul de ALGEMENE toegangscode GJ21-PRESALE
 • Klik vervolgens op de naam van de artiest voor wie je deze zomer een ticket kocht.
 • Klik op het type ticket dat je voor deze zomer kocht en duid aan hoeveel nieuwe je er wil bestellen. (Je kan maximum hetzelfde aantal tickets van hetzelfde type opnieuw kopen. Als je voor Sting vier Golden Circle-tickets kocht, kun je dus hooguit opnieuw vier Golden Circle-tickets kopen aan dezelfde prijs. Je kan echter ook een kleiner aantal Golden Circle-tickets kopen en het resterende bedrag vanaf 25 september (12u) opdoen aan tickets voor een andere dag.)
 • Klik op VOLGENDE en vul al jouw gegevens in.
 • Klik opnieuw op VOLGENDE en nadien op EEN KORTINGSCODE?
 • Vul daar de codes van de vouchers/tegoedbonnen in die je in juni of september hebt ontvangen, en klik op TOEPASSEN. (Heb je in juni of september geen vouchers ontvangen en steken ze ook niet in jouw spamfolder? Stuur dan even een mail naar tickets@gentjazz.com.)
 • Bevestig jouw bestelling, en tot volgende zomer!
 1. Ik had tickets voor Sting, Van Morrison of Ibrahim Maalouf, en ik wil die volgende zomer nog altijd graag aan het werk zien … maar in een andere prijscategorie.
 • Dat kan, maar daarvoor moet je wachten tot 25 september (12u). Tot die tijd krijgen ticketkopers de kans om hun voucher/tegoedbon in te ruilen voor hetzelfde type ticket als deze zomer.
 • Vanaf 25 september kun je jouw vouchers/tegoedbonnen gebruiken om – indien beschikbaar – via onze ticketpagina gelijk welk type ticket te kopen voor gelijk welke festivaldag. (Heb je in juni of september geen vouchers ontvangen en steken ze ook niet in jouw spamfolder? Stuur dan even een mail naar tickets@gentjazz.com.)
 1. Ik had tickets voor Sting, Van Morrison of Ibrahim Maalouf, maar ik wil volgende zomer naar een andere Gent Jazz-dag trekken.
 • Geen énkel probleem! Alleen moet je daarvoor wachten tot 25 september (12u), wanneer de algemene verkoop start. Tot die tijd krijgen ticketkopers de kans om hun voucher/tegoedbon in te ruilen voor dezelfde headliner als deze zomer.
 • Vanaf 25 september (12u) kun je jouw vouchers/tegoedbonnen echter gebruiken om via onze ticketpagina tickets te kopen voor gelijk welke festivaldag. (Heb je in juni of september geen vouchers ontvangen en steken ze ook niet in jouw spamfolder? Stuur dan even een mail naar tickets@gentjazz.com.)
 1. Ik had tickets voor Kate Tempest, Wynton Marsalis of een andere Gent Jazz-dag.
 • We begrijpen dat je het liefst van al opnieuw tickets zou kopen voor een dag met dezelfde headliner, maar op dit moment kunnen we enkel deze line-up Om als eerste op de hoogte te worden gebracht van nieuwe namen, schrijf je je best in op onze nieuwsbrief.
 • Wil je jouw vouchers/tegoedbonnen gebruiken om tickets te kopen voor een andere headliner/festivaldag, dan kan dat vanaf 25 september (12u) via onze ticketpagina. (Heb je in juni of september geen vouchers ontvangen en steken ze ook niet in jouw spamfolder? Stuur dan even een mail naar tickets@gentjazz.com.)
 1. Ik had geen tickets voor Gent Jazz 2020 en wil tickets kopen voor Gent Jazz 2021.
 • Welkom! Gewoon naar onze ticketpagina gaan en jouw winkelmand vullen met alles wat jouw hart begeert. Met uitzondering weliswaar van 14 juli (alle tickets) en 11 juli (Golden Circle-tickets). Tot en met 24 september is er een exclusieve voorverkoop voor wie deze zomer een ticket kocht voor Sting of een Golden Circle-ticket voor Van Morrison. Maar vanaf 25 september (12u) worden de resterende tickets verkocht via onze ticketpagina en kun je dus ook voor die twee festivaldagen tickets bestellen.
 1. Ik heb (ook) een voucher/tegoedbon voor jazztons.
 • Daar drinken we volgende zomer samen iets op, maar geef ons nog even de tijd om het omruilsysteem daarvoor op poten te zetten. Komt echter sowieso in orde!
 1. Ik heb schrik dat er vóór 25 september al festivaldagen uitverkocht zullen zijn.
 • Dat is werkelijk nérgens voor nodig. De kans bestaat uiteraard dat alle ticketkopers van Sting beslissen om opnieuw tickets te kopen voor volgende zomer, maar allicht zullen ook voor die festivaldag op 25 september nog enkele tickets beschikbaar zijn. Alle andere festivaldagen zijn – tien maanden voor de start van het festival – verre van uitverkocht, dus maak je echt geen zorgen.