Wat met mijn tickets voor 2020?

Sting, Van Morrison en Ibrahim Maalouf komen in 2021 ‘terug’ naar Gent Jazz! Maar wat nu met jouw vouchers/tegoedbonnen? En hoe zit het met de andere festivaldagen/headliners? Een overzichtelijk overzicht!

De mensen die een ticket kochten voor Gent Jazz 2020 en wiens headliner nu opnieuw wordt aangekondigd ontvingen een mail. Dat gaat over de mensen die een ticket hadden voor Sting, Van Morrison en Ibrahim Maalouf.

Ik had tickets voor Sting, Van Morrison of Ibrahim Maalouf, en ik wil die volgende zomer nog altijd graag aan het werk zien … maar in een andere prijscategorie.

Vanaf 25 september kan iedereen zijn vouchers/tegoedbonnen gebruiken om – indien beschikbaar – via onze ticketpagina gelijk welk type ticket te kopen voor gelijk welke festivaldag. (Heb je in juni of september geen vouchers ontvangen en steken ze ook niet in jouw spamfolder? Stuur dan even een mail naar tickets@gentjazz.com.)

Ik had tickets voor Kate Tempest, Wynton Marsalis of een andere Gent Jazz-dag.

  • We begrijpen dat je het liefst van al opnieuw tickets zou kopen voor een dag met dezelfde headliner, maar op dit moment kunnen we enkel deze line-up Om als eerste op de hoogte te worden gebracht van nieuwe namen, schrijf je je best in op onze nieuwsbrief.
  • Wil je jouw vouchers/tegoedbonnen gebruiken om tickets te kopen voor een andere headliner/festivaldag, via onze ticketpagina. (Heb je in juni of september geen vouchers ontvangen en steken ze ook niet in jouw spamfolder? Stuur dan even een mail naar tickets@gentjazz.com.)

Ik had geen tickets voor Gent Jazz 2020 en wil tickets kopen voor Gent Jazz 2021.

Welkom! Gewoon naar onze ticketpagina gaan en jouw winkelmand vullen met alles wat jouw hart begeert. Met uitzondering weliswaar van 14 juli (alle tickets) en 11 juli (Golden Circle-tickets).

Ik heb (ook) een voucher/tegoedbon voor jazztons.

Daar drinken we volgende zomer samen iets op, maar geef ons nog even de tijd om het omruilsysteem daarvoor op poten te zetten. Komt echter sowieso in orde!

Ik heb schrik dat alle festivaldagen uitverkocht zullen zijn.

Dat is werkelijk nérgens voor nodig. Alle andere festivaldagen zijn – zes maanden voor de start van het festival – verre van uitverkocht, dus maak je echt geen zorgen.

Procedure omruilen vouchers

Het gebruiken van een vouchercode gaat als volgt:

  1. Klik op de ticketlink.
  2. Duid aan hoeveel tickets je wil kopen voor een bepaalde dag.
  3. Vul bij de derde stap van het afrekenproces (bij ‘samenvatting’) de vouchercode(s) in onder ‘bestelinformatie’. Hiervoor moet je klikken op ‘kortingscode’.
  4. Klik op ‘toepassen’. In het besteloverzicht zal je jouw korting zien verschijnen.

Bij het aankopen van nieuwe tickets zal je de vouchercode(s) dus kunnen ingeven. In de derde stap van het afrekenproces (bij ‘samenvatting’) zul je de vouchercode kunnen invullen onder ‘bestelinformatie’ (rechts). Klik op ‘toepassen’ en in het besteloverzicht zal je jouw korting zien verschijnen.

Belangrijk: de volledige waarde van jouw voucher(s) moet NIET in één keer worden uitgegeven. Wie met zijn voucher een ticket koopt dat goedkoper is dan zijn ticket van deze zomer, kan de restwaarde gebruiken om later nog andere tickets te kopen. Er kunnen meerdere codes gebruikt worden bij één aankoop.