Sting voorverkoop FAQ

Wij doen ons uiterste best om alle mails en vragen te beantwoorden, jullie zijn echter talrijk, dus dit vraagt even tijd. We zien vaak dezelfde vragen terugkomen, vandaar hier de antwoorden op de FAQ.

Ik vroeg geen terugbetaling aan, kan ik toegang krijgen tot de voorverkoop?
Het antwoord is helaas nee. De voorverkoop die loopt van woensdag 20 november 9u t.e.m. 21 november 23u59 is enkel toegankelijk voor de ticketkopers die optie 1 of 2 kozen. Elke ticketkoper kreeg in juli een mail met 3 opties. Wie hierop niet reageerde konden wij niet mee opnemen voor de terugbetaling/waardebonnen. Het kost heel wat voorbereiding om de voorverkoop klaar te maken, dus wij kunnen hier nu helaas geen mensen meer aan toevoegen.

Ik koos voor optie 3, kan ik nog van optie veranderen nu Sting opnieuw naar Gent Jazz komt?
Dit is helaas niet mogelijk. Bij het overzicht van de keuzes stond duidelijk vermeld dat alleen wie optie 1 of 2 koos, voorrang zou krijgen indien Sting terug zou komen.

Ik koos voor optie 3 ( volledige terugbetaling) en wil graag waardebonnen ter waarde van mijn tickets die ik kan gebruiken om nieuwe tickets aan te kopen. Krijg ik hiermee toegang tot de voorverkoop?
De aanvraag voor de waardebon kan u doen op sting@jazz.be tot en met woensdag 20 november om 9 u. U zal een van de komende dagen uw code van de waardebon ontvangen via mail. Deze waardebon kan gebruikt worden voor de verkoop die van start gaat op vrijdag 22 november om 10 u. U heeft hiermee geen toegang tot de voorverkoop.

Waar moet ik welke code ingeven (optie 1 en 2)?
Uw ticketcode(s) voor de voorverkoop kan u ingeven in het begin, bij het kiezen van de tickets. Deze codes starten met ST of GC. De code van de waardebon geeft u in op het einde bij het overzicht van uw bestelling bij “kortingscode”. U kan zowel meerdere ticketcodes als meerdere kortingscodes ingeven.

Ik kocht tickets via Ticketswap, hoe krijg ik toegang tot de voorverkoop?
Wij kunnen en mogen enkel originele ticketkopers contacteren. We hebben enkel aan hen de verschillende opties kunnen voorstellen. De voorverkoop maakt deel uit van deze opties. Een aanvraag voor waardebonnen en/of een terugbetaling kon enkel via hen.

Kan ik tickets in een andere categorie kopen in de voorverkoop?
In de voorverkoop die start op woensdag 20 november kan je enkel hetzelfde aantal tickets kopen en in dezelfde categorie als op de vorige editie.

Er liep iets fout met mijn bestelling in de voorverkoop en nu krijg ik de melding dat de codes reeds gebruikt zijn. Wat moet ik doen?
De codes zullen na een uur opnieuw vrijgegeven worden en dan kan u opnieuw proberen de tickets te kopen. Elke code is gelinkt aan een ticket, dus u zal uw ticket(s) zeker kunnen kopen.