Jazztons en jouw herlaadbare kaart

Gent Jazz is een cashless festival. Wij werken met jazztons op een herlaadbare kaart waar je mee kan betalen aan – handig! – alle bars en foodtrucks.

Waar te verkrijgen?

Aan de ingang heb je een fast lane voor de online aangekochte jazztons. Als je nog geen jazztons op voorhand hebt gekocht, kan je dit steeds op het festivalterrein doen. Aan de drie oplaadpunten op het terrein krijg je zo’n herlaadbare kaart waar je meteen jazztons aan kan toevoegen. Met die jazztons kun je betalen aan de verschillende foodtrucks en bars. Meer jazztons nodig? Geen probleem! Gewoon jouw kaart laten heropladen aan de oplaadpunten, die zowel cash als krediet/debietkaarten accepteren. Een jazzton heeft de waarde van 3 euro.

Hoe betalen?

Na je bestelling aan de bars en foodtrucks houd je je herlaadbare kaart tegen de betaalterminal. Vervolgens krijg je te zien hoeveel jazztons er nog op jouw kaart staan. Je kan het aantal jazztons daar altijd ook gewoon consulteren. Je kan je herlaadbare kaart op elke dag van het festival gebruiken, deze hoef je niet te vernieuwen. Je kan onbeperkt opladen aan de oplaadpalen.

De herlaadbare kaartjes zijn dit jaar vernieuwd. Jouw kaartje van vorig jaar kan je dus niet meer gebruiken. Je kan steeds – gratis – een nieuw exemplaar krijgen aan de oplaadpunten.