Wat als ik een ticket kocht voor Gent Jazz 2020 of 2021?

We hadden beloofd om je op de hoogte te houden over jouw ticket voor de geannuleerde editie van Gent Jazz deze zomer.

Intussen hebben we wel al alles in het werk gesteld om de headliners van deze zomer ook in 2022 naar Gent Jazz te halen. Maar … die gesprekken lopen nog. Om alles correct te laten verlopen, hebben we daarom besloten om iedereen sowieso  een voucher toe te sturen op 5 juni voor om het even welke dag van Gent Jazz in 2021 (alternatief festival), 2022 en 2023. Met uitzondering van de dagen die al uitverkocht zijn vanzelfsprekend (lees: de dag met Sting).

Als we erin slagen om de headliner van jouw festivaldag volgend jaar alsnog naar Gent te halen, dan zal je een link ontvangen voor een exclusieve voorverkoop – opdat je jouw voucher als eerste kan omruilen voor een ticket voor die bewuste dag. Stel dat je er die dag niet bij kan zijn, dan kan je met jouw voucher een ticket kopen voor gelijk welke andere dag.

We hopen je hoe dan ook snel terug te zien op de Bijlokesite! En laat ons sowieso ook hopen dat we snel weer in de allerbeste omstandigheden van livemuziek kunnen genieten!

Heb je nog vragen? Mail gerust naar tickets@gentjazz.com

Tickets Sting (13/07/2022)

Het concert van Sting werd verschoven naar Gent Jazz 2022

Omwille van de aanhoudende coronacrisis verschuift het concert van Sting op Gent Jazz naar 13 juli 2022. Wie voor deze zomer een ticket had voor de festivaldag met Sting (14 juli) hoeft niets te doen. Zijn ticket blijft geldig voor 13 juli 2022. Dat betekent dus ook dat er geen nieuwe tickets in omloop komen, want de festivaldag in 2021 was volledig uitverkocht. We danken jullie voor het begrip en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op Gent Jazz in 2022!
Wie toch nog vragen zou hebben, kan hiervoor terecht op tickets@gentjazz.com.

 

Tickets Van Morrison (10/07/2021)

Wie een voucher gekregen heeft ter vervanging van het ticket van Van Morrison kreeg tot en met 17 november voorrang om zijn voucher(s) in te ruilen voor een ticket dat toegang geeft op het concert van 10 juli 2021. Het is nog altijd mogelijk om met deze voucher(s) tickets te kopen voor dat concert, maar slechts tot zolang de voorraad strekt. Er kan ook gekozen worden om deze voucher te gebruiken voor een andere festivaldag in 2022 en 2023. Met uitzondering van de dagen die al uitverkocht zijn (lees: de dag met Sting). Ticketkopers die nog geen voucher hebben ontvangen, worden aangemaand om contact op te nemen via tickets@gentjazz.com.

Hoe ga je nu precies te werk? 

  1. Klik op de ticketlink
  2. Duid aan hoeveel en welke tickets je wil kopen voor 10 juli 2022. Let op: je kan maximum hetzelfde aantal tickets Golden Circle-tickets kopen als dit jaar.
  3. Klik bij de derde stap van het afrekenproces (bij ‘Samenvatting’) de vouchercode(s) in onder ‘EEN KORTINGCODE’.
  4. Klik op ‘toepassen’. In het besteloverzicht zal je jouw korting zien verschijnen.
  5. Herhaal deze stap afhankelijk van het aantal bestelde tickets totdat het volledige bedrag tot 0 € is gereduceerd

Opgelet: wie met zijn vouchers liever tickets voor een andere dag koopt, kan niet van bovenstaande ticketlink gebruik maken! Daarvoor surf je naar de officiële verkooppagina: https://gentjazz2022.tickoweb.be/. Bij het afrekenen vul je jouw vouchercode(s) in zoals hierboven beschreven.

In onderstaande video worden de instructies nog eens stap voor stap uitgelegd:

Tickets andere artiesten? 

Nieuwe namen worden binnenkort bekendgemaakt. Ticketkopers die beschikken over voucher(s) van vorige edities kunnen die al omruilen voor de huidige editie of nog even geduld uitoefenen tot er nieuwe namen worden aangekondigd.

Hoe ga je nu precies te werk?

  1. Klik op de ticketlink
  2. Duid aan hoeveel tickets je wil kopen voor een bepaalde dag.
  3. Vul bij de derde stap van het afrekenproces (bij ‘samenvatting’) de vouchercode(s) in onder ‘bestelinformatie’. Hiervoor moet je klikken op ‘kortingscode’.
  4. Klik op ‘toepassen’. In het besteloverzicht zal je jouw korting zien verschijnen.

Wil je jouw voucher(s) dus liever gebruiken voor een andere festivaldag? Geen probleem. Dat kan. Bij het afrekenen vul je jouw vouchercode(s) in zoals hierboven beschreven.

Belangrijk: de volledige waarde van jouw voucher(s) moet NIET in één keer worden uitgegeven. Wie met zijn voucher een ticket koopt dat goedkoper is dan zijn ticket van deze zomer, kan de restwaarde gebruiken om later nog andere tickets te kopen.

Geen voucher(s) ontvangen? Check dan jouw spambox. De vouchers werden verstuurd op 6 juni. Nog altijd niets gevonden? Mail dan naar tickets@gentjazz.com.