Select Page

Heb je vorige editie(s) tickets gekocht voor Gent Jazz?

Hier geven we alvast de antwoorden voor specifieke concerten.

We hopen je hoe dan ook snel terug te zien op de Bijlokesite! En laat ons sowieso ook hopen dat we snel weer in de allerbeste omstandigheden van livemuziek kunnen genieten!

Heb je nog vragen? Mail gerust naar tickets@gentjazz.com 

Antwoorden op andere veelgestelde vragen vind je hier.

Tickets Sting (13/07/2022)

Het concert van Sting werd verschoven naar Gent Jazz 2022

Omwille van de aanhoudende coronacrisis verschuift het concert van Sting op Gent Jazz naar 13 juli 2022. Wie voor vorige zomer een ticket had voor de festivaldag met Sting (14 juli) hoeft niets te doen. Zijn of haar ticket blijft geldig voor 13 juli 2022. Dat betekent dus ook dat er geen nieuwe tickets in omloop komen, want de festivaldag in 2021 was volledig uitverkocht. We danken jullie voor het begrip en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op Gent Jazz in 2022!

Wie toch nog vragen zou hebben, kan hiervoor terecht op tickets@gentjazz.com.

Tickets Van Morrison (10/07/2021)

Wie een voucher gekregen heeft ter vervanging van het ticket van Van Morrison kreeg tot en met 16 maart voorrang om zijn voucher(s) in te ruilen voor een ticket dat toegang geeft op het concert van 10 juli 2022.

Het is nog altijd mogelijk om met deze voucher(s) tickets te kopen voor dat concert, maar slechts tot zolang de voorraad strekt. Er kan ook gekozen worden om deze voucher te gebruiken voor een andere festivaldag in 2022 en 2023. Met uitzondering van de dagen die al uitverkocht zijn (lees: de dag met Sting). Ticketkopers die nog geen voucher hebben ontvangen, worden aangemaand om contact op te nemen via tickets@gentjazz.com.

Hoe ga je nu precies te werk? 

  1. Klik op de ticketlink
  2. Duid aan hoeveel en welke tickets je wil kopen voor 10 juli 2022. Let op: je kan maximum hetzelfde aantal tickets Golden Circle-tickets kopen als dit jaar.
  3. Klik bij de derde stap van het afrekenproces (bij ‘Samenvatting’) de vouchercode(s) in onder ‘EEN KORTINGCODE’.
  4. Klik op ‘toepassen’. In het besteloverzicht zal je jouw korting zien verschijnen.
  5. Herhaal deze stap afhankelijk van het aantal bestelde tickets totdat het volledige bedrag tot 0 € is gereduceerd

Opgelet: wie met zijn vouchers liever tickets voor een andere dag koopt, kan niet van bovenstaande ticketlink gebruik maken! Daarvoor surf je naar de officiële verkooppagina: https://gentjazz2022.tickoweb.be/. Bij het afrekenen vul je jouw vouchercode(s) in zoals hierboven beschreven.

Tickets andere artiesten?

Nieuwe namen worden binnenkort bekendgemaakt. Ticketkopers die beschikken over voucher(s) van vorige edities kunnen die al omruilen voor de huidige editie of nog even geduld uitoefenen tot er nieuwe namen worden aangekondigd.

Hoe ga je nu precies te werk?

  1. Klik op de ticketlink.
  2. Duid aan hoeveel tickets je wil kopen voor een bepaalde dag.
  3. Vul bij de derde stap van het afrekenproces (bij ‘samenvatting’) de vouchercode(s) in onder ‘bestelinformatie’. Hiervoor moet je klikken op ‘kortingscode’.
  4. Klik op ‘toepassen’. In het besteloverzicht zal je jouw korting zien verschijnen.

Wil je jouw voucher(s) dus liever gebruiken voor een andere festivaldag? Geen probleem. Dat kan. Bij het afrekenen vul je jouw vouchercode(s) in zoals hierboven beschreven.

Belangrijk: de volledige waarde van jouw voucher(s) moet NIET in één keer worden uitgegeven. Wie met zijn voucher een ticket koopt dat goedkoper is dan zijn ticket van deze zomer, kan de restwaarde gebruiken om later nog andere tickets te kopen.

Geen voucher(s) ontvangen? Check dan jouw spambox. De vouchers werden verstuurd op 6 juni. Nog altijd niets gevonden? Mail dan naar tickets@gentjazz.com.