Festivaltickets Gent Jazz 2021 ‘Back To Live’

BESTEL HIER uw dagpassen.

Een ticket geeft je toegang tot alle concerten die op de gekozen festivaldag plaatsvinden (niet enkel de headliner)!

Hoe bestellen?
Online | Tickets kunnen online aangekocht worden via onze digitale kassa

Procedure inruilen vouchers 2020 en 2021

Wie vorige zomer één of meerdere tickets kocht voor Gent Jazz, vond in zijn mailbox één of meerdere vouchers van dezelfde waarde terug. Deze vouchers zijn drie jaar en twee maanden geldig, dus zowel in 2021,  2022 en 2023.

Hoe ruil je nou je ticket van 2020 of 2021 in?

1. Klik op de ticketlink.
2. Duid aan hoeveel tickets je wil kopen voor een bepaalde dag.
3. Vul bij de derde stap van het afrekenproces (bij ‘samenvatting’) de vouchercode(s) in onder ‘bestelinformatie’. Hiervoor moet je klikken op ‘kortingscode’.
4. Klik op ‘toepassen’. In het besteloverzicht zal je jouw korting zien verschijnen.

Belangrijk: de volledige waarde van jouw voucher(s) moet NIET in één keer worden uitgegeven. Wie met zijn voucher een ticket koopt dat goedkoper is dan zijn ticket van deze zomer, kan de restwaarde gebruiken om later nog andere tickets te kopen.

Voorwaarden

Zie ook: Algemene voorwaarden

Prijzen zijn inclusief reserveringskost.

Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang tot het festival. Ze hebben op zittende concertdagen geen garantie op een zitplaats;

Kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar betalen €8. In elke categorie zijn er een beperkt aantal zitplaatsen voorzien voor kinderen op de zittende festivaldagen. Het kopen van een kinderticket de dag zelf aan de festivalkassa, biedt geen garantie op een zitplaats. Bij het binnengaan vragen wij u spontaan een geldig kids-ID te tonen dat de leeftijd van uw kind(eren) aangeeft. Bij het ontbreken van een dergelijk bewijs en/of bij misbruik wordt de toegang geweigerd.

Op zittende dagen zijn de plaatsen gegarandeerd maar ongenummerd. De dag van het festival mag de bezoeker plaats nemen op een willekeurige stoel binnen de gekochte categorie.

Mensen met een beperking
Lees meer over toegankelijkheid.

Mensen met een beperking die zonder begeleiding niet kunnen genieten van het festival, kunnen contact opnemen met tickets@gentjazz.com .Indien men voldoet aan onderstaande voorwaarden heeft men recht op een gratis ticket voor een begeleider.

  • Een vermindering van zelfredzaamheid met tenminste 12 punten volgens de handleiding voor de evaluatie van de graad van zelfredzaamheid
  • Een blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid van minstens 80%
  • Een blijvende invaliditeit rechtstreeks toe te schrijven aan de onderste ledematen die tenminste 50% bedraagt
  • Een volledige verlamming of amputatie van de bovenste ledematen
  • Een integratietegemoetkoming categorie III of hoger

Herroepingsrecht
De overeenkomst op afstand voor de levering van huisvestings-, vervoer-, horeca- en recreatiediensten waarbij de verkoper zich bij het afsluiten van de overeenkomst ertoe verplicht deze dienstverlening uit te voeren op een bepaalde datum of voor een bepaalde periode, wordt uitgesloten uit het toepassingsgebied van de wet van 6 april 2010 (gewijzigde wet van 14 juli 1991).

Gent Jazz is een UiTPAS partner. UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Kom je naar Gent Jazz? Vergeet dan je UiTPAS kaart niet mee te nemen naar het festival! Dan spaar je automatisch punten. Ben je inwoner van Gent, Merelbeke of Destelbergen en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op je ticket. Tickets aan kansentarief zijn te koop in de Stadswinkel. De start van de voorverkoop van tickets en omruilvoorwaarden worden gecommuniceerd via UIT in Gent. Alle informatie over UiTPAS vind je op: https://uitin.gent.be/uitpas/waar-bruikbaar