SUURA / Zondag 07.07.2019 / 14u50-15u25 / Garden Stage

De deuren openen deze festivaldag om 12u30.
Suura: 14u50

Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag. Dit is een zittend concert met verschillende categorieën (A+, A, B & C). Meer info over de categorieën kan u hier vinden. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

Werend Van Den Bossche (alto saxophone) – Nicolas Van Belle (guitar) – Emanuel Van Mieghem (double bass)

Het Conservatorium van de HoGent barst van het talent, en het zou onnozel zijn om te wachten tot dat allemaal officieel een diploma op zak heeft, alvorens het in eigen hof – de Bijlokesite huisvest ook het Conservatorium – een concert te laten spelen. Tussen het geweld op het hoofdpodium door, spelen UMM, Suura en Raman. daarom op 7 juli elk een dik halfuur op de Garden Stage.

Suura is ontstaan nadat gitarist Nicolas Van Belle terugkwam van een jaar in Denemarken, waar hij zichzelf in een bad van Scandinavische jazz en folk onderdompelde. Het resultaat daarvan werd onlangs perfect verwoord door Enola, die schreef dat het legendarische Studio Brussel-programma Duyster bij Suura nooit ver weg is. “Het Gentse trio maakt jazz die geen jazz is, maar ga nu niet aan STUFF. en aanverwanten denken. Suura zoekt veel meer de vallende bladeren op dan een dansvloer.”

BLIJF OP DE HOOGTE! SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF 

Jazz en Muziek vzw

Sint-Jacobsnieuwstraat 50

9000 Gent

info@jazz.be

#gentjazz