Select Page

13/07/22

Sting ‘My Songs’

Met drummer Stewart Copeland en gitarist Andy Summer vormde Sting jarenlang de Britse band The Police – bekend van ruim een dozijn hits als ‘Message in a Bottle’, ‘Roxanne’, ‘Every Breath You Take’, ‘So Lonely’ en ‘Can’t Stand Losing You’. De drie brachten vijf studioalbums uit, wonnen zes Grammy’s en werden in 2003 opgenomen in The Rock and Roll Hall of Fame. Maar ook solo schreef Sting verschillende wereldhits, waaronder ‘Englishman in New York’, ‘Fragile’, ‘If You Love Somebody Set Them Free’ en ‘Russians’. Als we zeggen dat dit de meest memorabele concertavond van de zomer wordt, dan liegen we toch niet, zeker?

Het concert van Sting is verplaatst naar Gent Jazz 2022.

Omwille van de aanhoudende coronacrisis verschuift het concert van Sting op Gent Jazz naar 13 juli 2022. Wie voor deze zomer een ticket had voor de festivaldag met Sting (14 juli) hoeft niets te doen. Zijn ticket blijft geldig voor 13 juli 2022.

Dat betekent dus ook dat er geen nieuwe tickets in omloop komen, want de festivaldag in 2021 was volledig uitverkocht. Wie dat wenste, kreeg tot 2 juli 2021 de mogelijkheid om zijn ticket in te ruilen voor een voucher voor een andere dag Gent Jazz. Ticketkopers werden hiervan eveneens persoonlijk verwittigd via email. Niets ontvangen? Kijk dan eens in jouw spamfolder.

We danken jullie voor het begrip en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op Gent Jazz in 2022!
Wie toch nog vragen zou hebben, kan hiervoor terecht op tickets@gentjazz.com.

Line up

To be announced

Delen:

UITVERKOCHT!

De Bijlokesite
Staand
Facebook event
Line Up

DEUREN: 16.00

FOTOTOESTELLEN NIET TOEGELATEN

Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag.