Select Page

12/07/22

Shikata Ga Nai

Shikata Ga Nai was vanaf het begin voorbestemd. Deze vijf gekke karakters waren al vrienden tijdens de middelbare school. Het feit dat ze gingen studeren aan conservatoria, mijlenver van elkaar verwijderd (Gent, Hasselt, en Rotterdam) veranderde daar niets aan. Hun composities zijn gevuld met vette baslijnen, stevige grooves, en wat zuiderse zon. Maar bovenal: altijd barstend van de energie.

De band kreeg voor het eerst vorm in 2019, toen ze speelden op “De Rob Franken Electrification” in LantarenVenster (Rotterdam). Shikata Ga Nai was de openingsact voor Franken’s oude bandleden Peter Tiehuis, Theo de Jong, Bruno Castellucci, en Karel Boehlee. In 2021 speelden ze de Finale van Soundtrack in Vooruit. En hun verhaal gaat verder. In het voorjaar van 2022 namen ze hun debuutalbum op dat in de eerste helft van 2023 verschijnt. Als deze jongens op het podium staan, kan je niets anders doen dan mee te deinen op hun golf van Shikata Ga Nai-ness.

Dit concert kwam tot stand in samenwerking met KASK & Conservatorium (HOGENT – Howest).

Wist je trouwens dat niemand minder dan De Beren GierenBlack Flower en Dishwasher_ —die dit jaar op ons festival staan– alledrie ontstonden aan het KASK & Conservatorium van de HOGENT?

Line up

  • Rutger Mathys – harmonica
  • Elias D’hooge – keys
  • Achilles De Raedt – guitar
  • Iskander Moens – bass
  • Tibo Polleunis – drums

Delen:

Tickets 

46€ (standaard) / 36€ ( – 26) / 8€ (3 – 12 )
De ticketprijs is inclusief reservatiekost.
De Bijlokesite
Zittend
Facebook event
Line Up

DOORS: 16.00

Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag.