09/07/22

Nagløed

Nagløed had het nieuwe geesteskind van Thom Yorke, Nils Frahm en Mark Guiliana kunnen zijn, maar het bleken drie Gentse rakkers die dit muzikaal avontuur aanvatten in 2017. Na een EP in 2017 en een eerste plaat, NowHere in 2019, zijn ze momenteel druk bezig aan een tweede album.

Nagløed brengt jazz, pop en filmmuziek samen in een eigenzinnige mix van door elkaar zwevende laagjes. Met hun unieke bezetting van gitaar, drums, Rhodes en elektronica scheppen ze een intieme sfeer door rustige open composities af te wisselen met strakke grooves, vocals en soulvolle akkoorden.

Deze drie heren verkennen de vele mogelijkheden van hun set-up in een hechte symbiose en creëren zo een breekbaar universum met een immer smeulende puls eronder. Wat volgens hen de essentie van muziek is, wordt live al snel duidelijk: een klankwereld waar de luisteraar met plezier in verdwaalt.

Dit concert kwam tot stand in samenwerking met KASK & Conservatorium (HOGENT – Howest).

Wist je trouwens dat niemand minder dan De Beren Gieren, Black Flower en Dishwasher_ —die dit jaar op ons festival staan– alledrie ontstonden aan het KASK & Conservatorium van de HOGENT?

Line up

  • Andreas Lagrou: drums, samples
  • Dillian Fevry: gitaar, vocals bass synth, samples
  • Matthias Dewilde: Fender Rhodes, electronics

Delen:

Tickets 

46€ (standaard) / 36€ ( – 26) / 8€ (3 – 12 )
De ticketprijs is inclusief reservatiekost.
De Bijlokesite
Zittend
Facebook event
Line Up

MAIN STAGE

B-JAZZ STAGE

B-Jazz zet zich schrap voor de finale! Zes jonge jazzbands zetten koers richting Gent om mee te dingen naar de ‘Grote Prijs Albert Michiels’. De winnaar krijgt internationale podiumkansen, o.a. in Spanje, Italië en België. De finalisten zelf aan het werk horen? Dat kan op vrijdag 8 & zaterdag 9 juli tijdens Gent Jazz.
Meer info: www.bjazz.be
DEUREN: 14u00

Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag.