08/07/22

GoGo Penguin

We weten niet wat ze in Manchester in het leidingwater draaien, maar het is straf spul. Met The Smiths, Joy Division, New Order, The Stone Roses, Oasis en vele anderen bracht de stad een keure aan straffe, dwarse en vernieuwende groepen voort. Uit die kweekvijver, en grootgebracht met evenveel eigenzinnigheid, ontstond het trio GoGo Penguin.

Even dorstig naar vernieuwing als onmogelijk in een vakje te stoppen, vindt GoGo Penguin inspiratie bij hedendaagse jazzbands als het Esbjörn Svensson Trio en klassieke minimalisten als Steve Reich, John Adams en Erik Satie. De drie dertigers groeiden op tijdens de gouden jaren van de elektronica en zijn dan ook niet vies van een streepje techno, house of drum ’n’ bass.

Sinds GoGo Penguin in 2013 met Chris Illingworth (piano), Rob Turner (drums) en Nick Blacka (bas) haar vaste line-up vond, scheert de groep steeds hogere toppen. Een nominatie voor de Mercury Prize (2014) lanceerde hen naar een – voor deze eeuw – ongeziene populariteit voor een instrumentale groep.

Line up

(to be announced)

Delen:

Tickets 

29€ (standaard) / 8€ (3 – 12 )
De ticketprijs is inclusief reservatiekost.
De Bijlokesite
Staand
Facebook event
Line Up

Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag.
Timings worden later bekendgemaakt.