Sting ‘My Songs’

Woensdag 14 juli 2021 / 22.30 – 00.00 u. / Main Stage

De deuren openen deze festivaldag om 17.00 u.
Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag.
Dit is een staand concert.
Tickets kosten 95 euro (standaard) en 110 euro (golden circle). Kindertickets zijn beschikbaar aan 8 euro (zie voorwaarden).

Met drummer Stewart Copeland en gitarist Andy Summer vormde Sting jarenlang de Britse band The Police – bekend van ruim een dozijn hits als ‘Message in a Bottle’, ‘Roxanne’, ‘Every Breath You Take’, ‘So Lonely’ en ‘Can’t Stand Losing You’. De drie brachten vijf studioalbums uit, wonnen zes Grammy’s en werden in 2003 opgenomen in The Rock and Roll Hall of Fame. Maar ook solo schreef Sting verschillende wereldhits, waaronder ‘Englishman in New York’, ‘Fragile’, ‘If You Love Somebody Set Them Free’ en ‘Russians’. Als we zeggen dat dit de meest memorabele concertavond van de zomer wordt, dan liegen we toch niet, zeker?

*Wie deze zomer tickets had voor de uitverkochte festivaldag met Sting krijgt tot en met 24 september 2020 voorrang om zijn voucher(s) daarvoor in te ruilen.
Geen voucher(s) ontvangen? Check dan jouw spambox. De vouchers werden verstuurd op 6 juni. Nog altijd niets gevonden? Mail dan naar tickets@gentjazz.com.
Op 25 september gaan de resterende tickets officieel in verkoop. Het is dan nog altijd mogelijk om met jouw voucher(s) tickets te kopen voor 14/7, maar slechts tot zolang de voorraad strekt.