Compro Oro

Zondag 11 juli 2021 / 21.00 – 22.00 u. / Garden Stage

Wim Segers (vibraphone, marimba, synth, glockenspiel, percussion), Bart Vervaeck (electric guitar, pedal steel, oud, 5-string banjo), Matthias Debusschere (electric bass, electric ukulele), Falk Schrauwen (kalimba, congas, percussion), Frederik Van den Berghe (drums)

De deuren openen deze festivaldag om 12.00 u.
Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag.
Dit is een staand concert.
Tickets kosten 62 euro (standaard) en 77 euro (golden circle). Kindertickets zijn beschikbaar aan 8 euro (zie voorwaarden).

Voor wie nog stééds niet goed en wel beseft dat Compro Oro de meest exotische Belgische jazzband van het millennium is, hebben de vijf hun laatste plaat dan maar gewoon Suburban Exotica genoemd. Voor de slechte verstaander, dus. Al moet je echt wel een volledig pak watten in jouw oren stoppen om de Latijns-Amerikaanse invloeden op hun debuutalbum Transatlantic niet te detecteren, de etnische en psychedelische klanken op hun al even voortreffelijke EP Bombarda, en de wijze waarop ze al het voorgaande samenbrengen én vermengen met Afrikaanse en Midden-Oosterse geluiden en instrumenten op Suburban Exotica. Voeg daar ook nog eens een gastbijdrage van Joachim Cooder (zoon van) aan toe, om nog maar te zwijgen over het productiewerk van Dijf Sanders en … Hebben we al gezegd dat Compro Oro de meest exotische Belgische jazzband van het millennium is?