Compro Oro

Zondag 18 juli 2021 / 18u30 – 19u30

Wim Segers – vibraphone, marimba, synth, glockenspiel, percussion Bart Vervaeck – electric guitar, pedal steel, oud, 5-string banjo Matthias Debusschere – electric bass, electric ukulele
Falk Schrauwen – kalimba, congas, percussion
Frederik Van den Berghe – drums

De deuren openen deze festivaldag om 15.30 u. Uw ticket geeft toegang tot alle concerten van deze festivaldag. Dit is een zittend concert. Tickets worden per tafels van één, twee of vier personen verkocht. Tickets kosten 39 euro. Kindertickets (-12 jaar) zijn beschikbaar aan 8 euro (zie voorwaarden).

Programma
22.30-00.00 u. - Tigran Hamasyan Trio 'The Call Within'
20.15-21.30 u. - Marc Ribot's Cermaic Dog
18.30-19.30 u. - Compro Oro
16.45-17.45 u. - Dayanne

Compro Oro is de meest exotische Belgische jazzband van het millennium. Voor wie dat nog niet helemaal doorhad, hebben de vijf hun laatste plaat dan maar voor álle duidelijkheid Suburban Exotica genoemd. Het album neemt de Latijns-Amerikaanse invloeden van hun debuutalbum Transatlantic en de etnische, psychedelische klanken van hun al even voortreffelijke EP Bombarda, en vermengt dat allemaal met Afrikaanse en Midden-Oosterse geluiden en instrumenten. Voeg daar ook nog een gastbijdrage van Joachim Cooder (zoon van) aan toe, om nog maar te zwijgen over het productiewerk van Dijf Sanders en … Hebben we al gezegd dat Compro Oro de meest exotische Belgische jazzband van het millennium is?