Select Page
januari 24, 2022

Schrijf je nu in voor de voorronde van B-Jazz International Contest!

Na een in allerijl geannuleerde editie in 2020 en een online alternatief in 2021 is B-Jazz International Contest dit jaar terug met iets nieuws. Muziekmozaïek, 30CC en Gent Jazz gaan samen op zoek naar Belgisch jong jazztalent dat klaar is om op internationale podia potten te breken. We beginnen met een voorronde tijdens Leuven Jazz. Vier jonge bands presenteren zichzelf en hun repertoire in de prachtige Schouwburg aan het publiek én aan de jury. Twee van hen gaan door naar de finale. De finale van B-Jazz International Contest is geïntegreerd in het Gent Jazz Festival. In totaal zullen zes internationale jonge jazzbands het podium van De Bijloke bestormen. Deze keer kiest de jury één winnaar die kansen krijgt om concerten te spelen in Nederland, Spanje en Italië (onder voorbehoud).

Klinken deze indrukwekkend goede omstandigheden om te spelen jou als muziek in de oren? Zijn jij en je bandleden niet ouder dan dertig jaar? Stel je dan voor 31 januari 2022 kandidaat via https://www.b-jazz.be/.

Succes en tot op B-Jazz!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief


Gerelateerde berichten

MAtthias Van Den Brande Trio wint de Grote Prijs Albert Michiels

Twee jaar na de vorige volwaardige editie van B-Jazz International Contest pikten we de voorbije dagen de draad opnieuw op en verwelkomden we de zes finalisten op B-Jazz in Gent. In een heel gezellig ingericht deel van de festivalsite zagen we op het podium...