januari 24, 2022

Schrijf je nu in voor de voorronde van B-Jazz International Contest!

Na een in allerijl geannuleerde editie in 2020 en een online alternatief in 2021 is B-Jazz International Contest dit jaar terug met iets nieuws. Muziekmozaïek, 30CC en Gent Jazz gaan samen op zoek naar Belgisch jong jazztalent dat klaar is om op internationale podia potten te breken. We beginnen met een voorronde tijdens Leuven Jazz. Vier jonge bands presenteren zichzelf en hun repertoire in de prachtige Schouwburg aan het publiek én aan de jury. Twee van hen gaan door naar de finale. De finale van B-Jazz International Contest is geïntegreerd in het Gent Jazz Festival. In totaal zullen zes internationale jonge jazzbands het podium van De Bijloke bestormen. Deze keer kiest de jury één winnaar die kansen krijgt om concerten te spelen in Nederland, Spanje en Italië (onder voorbehoud).

Klinken deze indrukwekkend goede omstandigheden om te spelen jou als muziek in de oren? Zijn jij en je bandleden niet ouder dan dertig jaar? Stel je dan voor 31 januari 2022 kandidaat via https://www.b-jazz.be/.

Succes en tot op B-Jazz!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief


Gerelateerde berichten

Gent Jazz maakt programma 2022 (bijna) volledig bekend

Daniel Lanois, Stikstof, Gogo Penguin, Black Flower, De Beren Gieren, Theon Cross, Lady BlackBird, Steven De Bruyn & Jasper Hautekiet, Emmy d’Arc, Oscar Jerome, Camille Camille, Smerz, Nabou Trombone Ensemble, Bram De Looze 'Vice Versa', Bex Burch & Leafcutter...