Pillows Grand Boutique Hotel Reylof

In het centrum van Gent, op wandelafstand van Gent Jazz, kan je een voordelig hotelarrangement boeken,  inclusief overnachting en festivalticket.

Reylof 6
Reylof 4
Reylof 3
Reylof 2
Reylof
Bezoek Gent Jazz festival in alle comfort met een overnachting in het weldadige herenhuis van 4-sterrenhotel: Pillows Grand Boutique Hotel Reylof.
Het interieur kenmerkt zich door een combinatie van een eigentijds en tijdloos design, met rijke en warme materialen voor een ingetogen luxe uitstraling.
Naast 156 kamers kunnen gasten voor ontspanning terecht in Spa Reylof of in de prachtige binnentuin, die een oase van rust is middenin de stad.
In het hotel vind je een persoonlijke, stijlvolle, maar tegelijkertijd ongedwongen sfeer, wat maakt dat het hotel aanvoelt als een tweede thuis.

Wie het centrum van het charmante Gent betreedt, zal ongetwijfeld een statig 17de -eeuws herenhuis passeren. In lang vervlogen tijden resideerde hier Baron Olivier de Reylof. Hier schreef hij zijn gedichten, maar vandaag de dag doet het dienst als Pillows Grand Boutique Hotel Reylof. Een boutique hotel waar gasten, naast luxueus overnachten, ook hun culinaire hart kunnen ophalen in LOF Restaurant. Hier brengt chef de cuisine Hannes Vandebotermet sinds begin 2020 de smaken van zijn unieke gerechten perfect samen. Lokale specialiteiten en ingrediënten die een unieke, moderne twist hebben gekregen. Het restaurant is gewaardeerd met een score van 13/20 en één koksmuts in de meest recente Gault&Millau-gids.

Lees hier het hele verhaal van Hannes.