10 redenen om als bedrijf VIP-tickets te kopen voor Gent Jazz ‘Back To Live’

(zeven goede en drie voor de vorm)

  1. Jazz is hot. En het toeval wil: uw bedrijf ook!
  2. Jazz interesseert u in feite langs geen kanten, maar u hebt deze zomer wél goesting in een aanstormend talent als Naima Joris of Eefje De Visser, een pianovirtuoos als Jef Neve of toonaangevend Latijns-Amerikaans-geweld als Gonzalo Rubalcaba & Aymée Nuviola.
  3. U staat op en gaat slapen met jazz, en u bent ervan overtuigd dat Wim Mertens missen gelijk staat aan zeven jaar slechte seks.
  4. Er staat een open bar te uwer beschikking om “ja, santé!” tegen te zeggen. Gevorderden kunnen daar desgewenst “mijn ratse” aan toevoegen, al valt dat na de vijfde gin-tonic niet meer aan te raden.
  5. Tussen de optredens op het hoofdpodium door wordt u getrakteerd op een driegangenmenu dat dermate om van te watertanden is dat we deze zomer een kwart meer servietten voorzien. Beloofd!
  6. Vanzelfsprekend kan u rekenen op de allerbeste concertplaatsen om de concertverslaggever of influencer in u op zijn wenken te bedienen. Hashtag: GentJazzBackToLive
  7. Als jazzfestival zetten we al bijna drie decennia in op gelijkheid, inclusiviteit, diversiteit, innovatie én duurzaamheid. En met uw steun willen we dat graag nog mínstens drie decennia blijven doen. Hashtag: tzalwelweetwel
  8. Gent Jazz is zopas voor het vijfde jaar op rij verkozen tot het gezelligste zomerfestival van het land door de Belgische Federatie van Gezellige Zomerfestivals en Professionele Oelewappers. U kan dus ook altijd komen voor de sfeer.
  9. Het is haast alsof er weerkanonnen mee gemoeid zijn, maar het is werkelijk altijd schoon weer op Gent Jazz. Ja, altijd! (Nee, u krijgt uw geld niet terug, als er dan toch eens één druppel zou vallen.)
  10. Je greep net naast de tickets van Tomorrowland na je browser 10 keer te refreshen.

Want to know more about our VIP formulas? Then feel free to contact us