tickets tickets tickets tickets

Bestel uw tickets voor Gent Jazz 2022 via onze online ticketbalie.

Dagtickets, meerdagenpassen (2 of 3 dagen), jongerentickets en kindertickets zijn te verkrijgen in onze ticketshop.

Pas op voor ticketaanbiedingen via frauduleuze websites, tweedehandssites en sociale media! Koop alleen tickets via gentjazz.com. Dit is de enige manier om de echtheid van de tickets te garanderen en exorbitante prijzen te vermijden!

Ben je niet in staat om naar ons festival te komen? Verkoop dan je ticket(s) 100% veilige via onze officiële partner TicketSwap op www.ticketswap.com

VEELGESTELDE VRAGEN

I bought a ticket but still can't come, can this be refunded?

Helaas kunnen we gekochte tickets niet terugnemen. Dat zou de organisatie van een festival onmogelijk maken wegens te grote financiële risico’s.
Je kan tickets veilig doorverkopen of omruilen via ticketswap.be

The day of my choice is sold out, is there a waiting list?

Neen, we werken niet met een wachtlijst. Het kan dat er voor een bepaalde dag extra tickets beschikbaar komen maar daarvoor hou je best onze website of social media-kanalen in de gaten.
Je kan wel proberen om nog aan tickets voor de dag van jouw keuze te geraken van Ticketswap.be, dat is een veilig platform voor het kopen, verkopen en ruilen van concerttickets.

I have vouchers from 2020

Geen probleem! Deze vouchers zijn nog steeds geldig, voor gelijk welk ticket in de ticketshop
voor dit jaar of volgend jaar (geldigheidsduur 2 jaar).

I bought tickets for the canceled 2021 edition

Onze excuses aan al wie we de afgelopen tijd in het ongewisse hebben moeten laten over hun tickets voor geannuleerde festivaldagen. We hadden zelf lange tijd geen duidelijk (wettelijk) kader. Wie voor de afgelaste editie 2021 één of meerdere tickets kocht voor Gent Jazz, kreeg op 5 juni een mail van ons met één of meerdere vouchers ter waarde van de gekochte tickets. Heeft u deze mail niet ontvangen, kijk dan eerst in de spam-folder. Als u de vouchers daar niet vindt, kan u ons mailen via tickets@gentjazz.com

 

How can you redeem your voucher?

1. Klik op de ticketlink ‘bestel tickets’ op onze website.
2. Duid aan hoeveel tickets je van een bepaalde dag wil kopen.
3. Klik bij de derde stap van het afrekenproces (paginatitel: ‘samenvatting’) op de knop ‘een
kortingscode?’ en vul daar de vouchercode(s) in.
4. Klik op ‘toepassen’.
5. Jouw korting verschijnt in het besteloverzicht.

Do I have to redeem the voucher in one go?
Neen. De voucher is een tegoed dat je vrij, in één keer of in schijven, kan opnemen gedurende de geldigheidsperiode. Je moet de volledige waarde van jouw voucher(s) dus NIET in één keer
besteden. Wie met zijn voucher een ticket koopt dat goedkoper is dan de waarde van de voucher, kan de restwaarde gebruiken om later nog andere tickets te kopen.
Can I use my voucher for any ticket?

Ja, dat kan, zolang de tickets van jouw keuze op dat ogenblik beschikbaar zijn via de online
ticketshop.

I had bought a ticket because of a particular artist but he is not on the program now

Als we erin slagen om de headliner van de festivaldag waarvoor je een ticket had, volgend jaar alsnog naar Gent Jazz te halen, krijg je van ons een bericht met een link waarmee je tickets kan kopen via een exclusieve voorverkoop. Hiervoor kan je je voucher gebruiken of – als die voucher al gedeeltelijk of volledig is besteed aan andere tickets – gewoon betalen.

What about my tickets to Sting?

Tickets voor de festivaldag met Sting in 2020 en 2021 worden automatisch omgezet naar tickets voor de festivaldag met Sting die we in 2022 voorzien. Tickethouders kunnen hun ticket ook omzetten in een voucher die naar wens kan worden gebruikt voor tickets op Gent Jazz 2022 of 2023. Meer informatie hierover werd per mail bezorgd aan de tickethouders.

I have another voucher for Jazztons
Deze voucher kan je ook gebruiken om tickets aan te kopen in de ticketshop.
Bovendien kan je dit tegoed ook inruilen aan de kassa ter plaatse op het festival.

Wat als ik een ticket kocht voor Gent Jazz 2020 of 2021?

We hadden beloofd om je op de hoogte te houden over jouw ticket voor de geannuleerde editie van Gent Jazz deze zomer.

Intussen hebben we wel al alles in het werk gesteld om de headliners van deze zomer ook in 2022 naar Gent Jazz te halen. Maar … die gesprekken lopen nog. Om alles correct te laten verlopen, hebben we daarom besloten om iedereen sowieso  een voucher toe te sturen op 5 juni voor om het welke dag van Gent Jazz in 2021 (alternatief festival), 2022 en 2023. Met uitzondering van de dagen die al uitverkocht zijn vanzelfsprekend (lees: de dag met Sting).

Info over het inruilen van je vouchers kan je HIER terugvinden.

 

Want to know more about our VIP formulas? Then feel free to contact us