14/07/22

Camille Camille

Camille Camille is een Belgische singer-songwriter gevestigd in Leipzig, Duitsland. Ze noemt haar muziek melancholische, rustgevende folk, geïnspireerd door de natuur, dromen, zelfreflectie, menselijke relaties en het steeds veranderende aspect van de dingen.

Ze leerde haar eerste gitaarakkoorden van haar moeder en heeft sindsdien haar eigen manieren ontwikkeld om muziek te maken. Op 18-jarige leeftijd, tijdens haar jaar aan de zuidkust van Engeland, ging ze voor het eerst de straat op. Sindsdien zijn de straten een speeltuin geworden waar Camille Camille niet alleen haar vocale vaardigheid ontwikkelde, maar ook inzicht kreeg in het belang van een eerlijke en rauwe benadering om contact te maken met haar publiek.
Na een samenwerking met de in Göteborg gevestigde producer Anders Lagerfors voor haar laatste singles, werkt Camille Camille nu aan haar debuutalbum dat later dit jaar op 17 september zal verschijnen op On The Level.

Laat de meeslepende hese stem van Camille Camille je ziel kalmeren en dompel je onder in haar weemoedige melodieën van zachte slaapkamerfolk, die op subtiele wijze hoop en melancholie samenbrengen.

Line up

Camille Willemaert – vocals/guitar
Sam De Nef – guitar
Denis Demeester – drums

Delen:

Tickets 

44€ (standard) / 34€ ( – 26) / 8€ (3 – 12 )
The service cost is included in the ticket price.
De Bijlokesite
Standing
Facebook event
Line Up

DOORS: 15.00

Your ticket gives you access to all concerts of this festival day.