Select Page
november 4, 2020

Albumvoorstelling Tuur Florizoone op 05.11

Accordeonist Tuur Florizoone zag een tournee met JazzLab grotendeels in rook opgaan. Gelukkig kan het release-concert op do 05.11 in de Gentse Handelsbeurs voor zijn eerste soloalbum Night Shift wel doorgaan, via het online platform Sound Of Ghent. Dit in een double bill met drummer Simon Segers (De Beren Gieren, Black Flower,…). De Gentse muziekpartners Democrazy, Gent Festival van Vlaanderen, Handelsbeurs Concertzaal, MIRY Concertzaal en Kunstencentrum Vooruit bundelen daarvoor de krachten.

In tijden van crisis verenigen deze cultuurspelers zich om de sector impulsen te blijven geven. Muzikanten en crew blijven op deze manier aan het werk en het publiek kan zo toch blijven genieten van concerten op een virtueel podium.

Sound Of Ghent: “Voor vijf euro beleef je vanuit je living een livestreamconcert van de beste beeld- en geluidskwaliteit. Wie een ticket koopt kan het concert nog 48u herbekijken.”

Concertlink:
https://www.handelsbeurs.be/nl/concert/simon-segers–tuur-florizoone-albumrelease–livestream

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief


Gerelateerde berichten

Gent Jazz x North Sea Port

North Sea Port trotse sponsor van Gent Jazz, Gent Festival van Vlaanderen, Filmfest Gent en Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen, Zeeland Nazomerfestival en Four Freedom Awards North Sea Port en enkele cultuurorganisaties slaan de handen ineen om de komende jaren veel...